Uručene Nagrade Privredne komore Crne Gore

Nagrade Privredne komore Crne Gore najuspješnijim privrednicima u 2016. godini uručene su 21. aprila 2017. u Vili Gorica, na svečanosti povodom Dana ove poslovne asocijacije.

CETI je dobitnik nagrade za uspješno poslovanje u 2016. godini, a ovo značajno priznanje uručio je Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović. Nagradu je u ime CETI primila izvršna direktorica Nada Medenica.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je laureatima prepoznajući u ovoj nagradi javno priznanje njihovog vrijednog i uspješnog djelovanja ali i uput da nastave sa takvim djelovanjem i budu i nadalje dobar primjer koji treba slijediti.

Prema njegovim riječima, 2016. je bila godina u kojoj su privrednici djelovali ostvarujući ekonomski razvoj Crne Gore sa porastom BDP od 2,5 odsto, u regionalno i globalno nepovoljnim uslovima za poslovanje.

Predsjednik Privredne komore Crne Gore Velimir Mijušković kazao je da je Nagrada ove poslovne asocijacije, najznačajnije i jedinstveno priznanje u oblasti privrede, koje datira od daleke 1969. godine.

Govoreći o laureatima, predsjednik je kazao da se Centar za ekotoksikološka ispitivanja profilisao u renomiranu stručnu i međunarodno priznatu laboratoriju. Poštovanjem najviših standarda kvaliteta, kojima se rukovodi u poslovanju, Centar je nosilac velikog broja međunarodnih projekata. Ostvareni rezultati po pokazateljima koji su definisani kao kriterijumi Nagrade za uspješno poslovanje pokazuju da je CETI kompanija izuzetnih performansi.

CETI je izuzetno ponosan na ovo vrijedno priznanje koje predstavlja krunu uspješnog rada za 20 godina postojanja naše institucije. Značajno je jer je Privredna Komora kao najstarija i najbrojnija poslovna asocijacija u Crnoj  Gori prepoznala kvalitet i  dobar rezultat  CETI  i dodjelila nam ovo prestižno priznanje  za uspješno poslovanje.

Nagrada nas ispunjava zadovoljstvom i obavezuje u isto vrijeme. Obavezuje nas da i ubuduće naš posao kontrole i zaštite obavljamo maksimalno profesionalno i odgovorno, uz pouzdanost i kvalitet koji su referentni za bilo koju instituciju našeg tipa u Evropskoj uniji.

IMG_20170424_123001 DSC_3283 DSC_3280