Članak u dnevnim novinama Vijesti: Dvije decenije prve ekološke laboratorije: “Garantuje CETI” već dvije decenije

Članak u dnevnim novinama Vijesti povodom jubileja 20 godina od osnivanja CETI, možete pročitati na ovom linku.

Svečanost povodom 20 godina od osnivanja Centra za ekotoksikološka ispitivanja – CETI

Svečana ceremonija proslave 20 godina od osnivanja Centra za ekotoksikološka ispitivanja Crne Gore – CETI održana je na “Imanju Knjaz”.

Već 20 godina, CETI je institucija prepoznata u regionu i šire po stručnosti i pouzdanosti analiza. Centar je za sve ove godine uspio da opravda povjerenje, stekne i zadrži status pouzdanog partnera institucijama u Crnoj Gori i šire, kao i da bude jedan od najznačajnijih faktora u oblastima životne sredine i bezbjednosti hrane.

Na Svečanoj ceremoniji zvanicama se obratio ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, izvršna direktorica CETI Nada Medenica i predsjednica Odbora direktora CETI Ana Mišurović. Među gostima prisustvovali su mnogi zvaničnici iz državnih institucija, univerziteta, poslovnih zajednica i partnera, kao i prijatelja CETI.

U okviru programa pročitani su pozdravni telegrami predsjednika Vlade i predsjednika Crne Gore, kao i zvaničnika iz Međunarodne agencije za atomsku energiju. Prikazan je i film o 20 godina funkcionisanja Centra, a ceremoniju su uljepšali nastupi mališana iz hora škole za muzičke talente “Andre Navarra” i mladog talentovanog gitariste Vedrana Galičića.

Nakon svečane ceremonije proslave jubileja upriličena je večera i druženje za sve goste.

Foto_Dejan_KalezicDSC_3407 Foto_Dejan_KalezicDSC_3430 Foto_Dejan_KalezicDSC_3469 Foto_Dejan_KalezicDSC_3458Foto_Dejan_KalezicDSC_3384Foto_Dejan_KalezicDSC_3394

 

Intervju direktorice Laboratorije Danijele Šuković, Glasnik Privredne komore

Intervju direktorice Laboratorije Danijele Šuković, “Do čistije proizvodnje primjenom “hemijskog lizinga” “, Glasnik Privredne komore, strana 67.

Intervju možete pročitati na ovom linku.

Povodom 20 godina osnivanja CETI – Intervju izvršne direktorice Nade Medenice, Glasnik Privredne komore

Povodom 20 godina osnivanja CETI, intervju izvršne direktorice CETI Nade Medenice – “Kvalitetom grade lidersku poziciju”, Glasnik Privredne komore, strana 37.

Intervju možete pročitati na ovom linku.